ROBOTS (Tuning People)

ROBOTS van Tuning People is geen voorstelling als een andere. Benodigdheden? Alleszins géén theaterzaal. Wel: een stopcontact. Een af te sluiten ruimte, zoals een tent, een kelder, een zolder, een bibliotheek. Liefst min of meer verduisterbaar. Een ontmoetingsruimte voor ongeveer 25 personen en robots met emoties. Een plek om samen ontroerd te zijn. Een ultrakort kleinood, dat maar liefst 12 maal per dag kan gespeeld worden. Ideaal voor een familiedag!

ROBOTS is een vertederend drieluik met emotionele robots voor iedereen vanaf 6 jaar.  Discover The Headtrotter, The Weeper and The Rag. Een mechanische kopvoeter staat te trappelen om u te ontmoeten, een driepikkel deelt zijn grote verdriet en een motorisch aangedreven opneemvod danst zichzelf in hypnose. Na een opgemerkte passage als publiekslieveling in het familiepark op Theater aan Zee, zijn de ROBOTS vrij beschikbaar op afroep. Twee Tuners gaan met de ROBOTS in interactie.

CREDITS
by and with: Wannes Deneer, Jef Van Gestel en Karolien Verlinden I production: Tuning People I in collaboration with: FroeFroe (BE)

 

More information and performance dates on www.tuningpeople.be

SHARE